Korealaisen koulun kuoron vierailu 5.8.2017

TAEGANG-adventistikoulun kuoro Soulista tekee tällä kertaa Euroopan kiertueensa Suomeen, Venäjälle ja Viroon. Helsingissä he esiintyvät la 5.8. klo 10.30 alkavan jumalanpalveluksen yhteydessä. Ryhmän mukana seuraa pastori Etelä-Koreasta, joka pitää saarnan.

Lisäksi he järjestävät korealaisen kulttuurin illan la 5.8. klo 18 Annankadun adventtikirkossa, jonne on vapaa pääsy. Illan aikana tarjotaan 7 ruokalajin kattaus korealaisia herkkuja höystettynä korealaisella kulttuurilla ja upeilla korealaisilla kansallispuvuilla. Ryhmän mukana seuraa kokki ja he ovat varautuneet tarjoamaan ruoan 400 hengelle ilmaiseksi. Siksi kutsumme teitä kaikista Etelä-Suomen adventtiseurakunnista ja muualtakin Annankadulle tuona iltana nauttimaan erittäin runsaasta ruoasta ja erittäin hyvästä ohjelmasta! Iltaohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua.

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa